måndag 5 maj 2008

Nu kommer sommarvärmen

VÄDRET Det vackra vädret kommer att fortsätta att tina svenskarnas vinterfrusna hjärtan, menar SMHIs experter. Till helgen väntas årets hittills varmaste dag och hela Sverige får en bit av kakan.
- Till och med renknullarna får sig en massa sol och värme, säger meterologen Pär-Pär-Erik Pärsson till Nyhetsnyheter. Det blir nog dags att gömma undan skotern och slänga på sig foppapjuck till helgen.

Vårvädret har varit genomgående vackert den senaste tiden och alla gläds över att kunna planera altanbyggen och studsmattsinköp med gott samvete. Pär-Pär-Erik menar att det är den globala uppvärmningen vi har att tacka för det fina vädret.
- Alla snackar om att växthuseffekten och den globala uppvärmningen är dålig för miljön. Jag förstår inte vad som är så dåligt med att kunna gå i speedos och flip-flops när man vill. Är det någon som vill hindra mig från att kunna göra vad jag vill så blir jag arg. Vad fan är det här? Sovjetunionen?

Nyhetsnyheter vill varna för en eventuell slutförsäljning av grillkol, tändvätska och folköl till helgen. För att vara på den säkra sidan borde alla powerjogga till Netto och bunkra upp inför säsongen så fort man bara kan.

Inga kommentarer: